Gemeenschappelijke ruimten

Elke afdeling heeft een gemeenschappelijke ruimte waar de bewoners naar eigen behoefte kunnen vertoeven. Naast de leefruimtes zijn ook de zithoekjes plaatsen waar mensen samen kunnen komen voor een gezellige babbel onderling.

Het woonzorgcentrum heeft een eigen kapel waar drie keer per week een eucharistieviering wordt gehouden, voorgeleid door de huispriester. De kapel is steeds toegankelijk voor wie behoefte heeft aan een moment van stilte en/of bezinning.

De cafetaria op het gelijkvloers is een aangename ruimte waar iedereen steeds welkom is. Men kan er een drankje nuttigen of  gewoon gezellig samen zitten met familieleden of vrienden. Dagelijks is er bediening door vrijwilligers in de namiddag. Op mooie dagen is het ook leuk vertoeven op het terras van de cafetaria, aan de rand van de vijver en met zicht op de tuin.

Het woonzorgcentrum beschikt over een volledig ingericht kapsalon. Twee professionele kapsters staan er in voor de haarverzorging. 

De ontspanningsruimte, Passerelle, op het gelijkvloers is op elk moment vrij toegankelijk. Alle hobbymateriaal alsook een aantal gezelschapsspelen zijn er ter beschikking van de bewoners en hun familie. Wekelijks worden in deze ruimte ook hobby-en/of kookactiviteiten aangeboden.

Op de eerste verdieping bevindt zich een speciale ruimte, Oase. Je komt er binnen in een oase van rust en kalmte. Hier kunnen bewoners een relaxmoment beleven en/of verwend worden. Dit kan individueel met één van de medewerkers van het ergo-animatieteam of op de maandelijkse verwendag. Een team van 4 medewerkers zorgt dan voor verwennerij bij 4 bewoners op vlak van gezichts-, hand- en voetverzorging en lichaamsmassage.